Påsketraditioner og forårsfornemmelser

Gæk, gæk, gæk, mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Kig oppe, kig nede, du skal bare lede. Vi gemmer æg i haven, og samler dem ind igen. Spiser chokolade, så vi revner. Hvor er det hyggeligt. Påsken er fyldt med traditioner ”hvad plejer I at gøre?”.

Påskeliljer, chokoladeæg, Jesus Kristus og familiefrokoster. Højtider og traditioner er noget, vi holder meget af i Danmark. Vi værner ligefrem om dem. Fra kirkegang til chokoladeæg. Hjemmelavet snaps og sildemadder. Vi fører traditionerne videre fra vores forældre og bedsteforældre. Vi fejrer og vedligeholder dem på forskellig vis, og som vi altid har gjort det.  

Vi samles og hygger os i familiens skød. Klipper gule kyllinger i karton og puster æg. Synger salmer og markerer kristendommen. Sender gækkebreve og drikker påskebryg med vores venner.  

Påskeferie og forår. Det er en særlig tid. Efter lange, mørke vintermåneder, kan vi endelig se frem til lysere dage. Den første solstråle og fuglesang. Vintergækkernes kroneblade lyser skovbunden op. Havemøblerne rengøres og tages i brug. Uldjakken pakkes under sengen, og de forede støvler forvises til kælderen. Det føles helt specielt. Alt synes lysere og lettere. Endelig er det tid til, at nyde kaffen udenfor. At smide jakken, selvom det er et par grader for tidligt. Garderoben skal fornyes, for hvem kan længere holde ud, at se på de klæder, som vi har skambrugt hele vinteren? Juster på farverne og gør noget andet end de andre. Hos Bustedwoman finder du dametøj af høj kvalitet. Hjemmesiden byder på forskellige mærker, hvilket giver dig muligheden for at sammensætte de forskellige stilarter, så det netop passer til din kommende forårsgarderobe. Undersøg nogle af de modebrands, som du ikke nødvendigvis plejer at ty til, når du shopper. Best of both worlds. Kombiner noget klassisk med farverigt Masai tøj.