Kyllingpie med Persille

Kyllingepie med persille

Dej

150 g mel
75 g margarine
1 æg
½ tsk. salt
1 spsk. vand

Fyld

1 pk. frossen kyllingbryst(ca.500 g)
1 – 2 bdt. persille
2 hakkede skalotteløg
½ tsk.salt
groftkværnet peber
1 dl bouillon
1 dl piskefløde

Margarinen smuldres i melet, æg salt ogvand tilsættes og dejen æltes sammen, hviler derefter i køleskab 1 time.Kyllingbrystet optøes og skæres i strimler, persillen nippes (må ikke hakkes)En tærteform eller fladt, ildfast fad pensles med lidt margarine, hvorhalvdelen af persillen lægges i bunden. Kyllingbryst og skalotteløg læggespå og resten af persillen drysses over. Dejen rulles ud og lægges over formensom låg, kanten klemmes godt til. Låget pensles godt med æg, og stilles iovnen ved 200 grader i 45 – 50 min. til låget er gyldent.
Skær et lille hul i midten og hæld piskefløden i, stil pien yderlig 5 min.iovnen og server den straks med grøn salat til.