Natmadshorn

Natmadshorn (16 stk )

1½ dl mælk
75 g margarine
25 g gær
½ tsk. salt
350 g mel
æg til pensling

Margarinen smeltes, mælken lunes sågæren kan udrøres deri, margarinen tilsættes sammen med de øvrigeingredienser, dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted i ca. 30 min. Dejenslåes ned og udrulles til 2 plader, hver dejplade deles i 8 trekanter, fyldetlægges på den brede ende og trekanterne rulles sammen fra den brede ende modmidten. Bøjes til horn og efterhæver på pladen ca. 20 min. Pensles med æg.
Bages ved 200 grader i ca. 15 – 20 min.
Forslag til fyld:
Røget filet ( ½ skive pr. horn )
Spegepølse ( ½ skive pr. horn )
½ tsk. flødeost og en benfri sild pr. horn
½ bayersk pølse med lidt sennep og ketchup.