Udgivet i Skriv en kommentar

Koteletter til mange

Koteletter til mange. (10 pers.)

Skal man være mange til middag, er det en god ide at servere dette koteletfad. Det kan gøres helt færdigt i god tid, så det blot skal sættes i ovnen en lille times tid før serveringen.15 – 20 nakkekoteletter500 g små løg500 g champignon100 g margarine2 dåser flåede tomater250 g ærter4 – 5 dl. flødesalt og peberpaprikaSkold og pil løgene. Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem og del evt. de største. Smelt margarinen gyldent, krydr koteletterne med salt og peber og brun dem hurtigt i fedtstoffet. Læg koteletterne i en bradepande. Brun dernæst løg og champignoner og kom dem ved. Kom tomater og ærter i fadet. Kog panden af med væden fra tomater og fløde og krydr med salt, peber og paprika. Hæld blandingen i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen 40 – 50 minutter ved 200 grader. Server retten med løse ris og en skål salat. En god kartoffelmos er også godt til.

Se også denne guide: Godlivstil.com