Sennepspickles
1 bladselleri
500 g grønne bønner
250 g gulerødder
2 grønne peber
1 rød peber
7 dl eddike
600 – 700 g sukker
1½ spsk. salt
½ tsk. peber
2 spsk. fintreven peberrod
60 g colmans sennepspulver
ca. 70 – 100 g mel
Bladselleri og bønner skæres I småsnitter, gulerødder og peberfrugter skæres i små terninger, eddike, sukker,salt, peber og peberrod koges sammen.
Grønsagerne koges næsten møre i eddikeblandingen på 20 – 25 min. og desidste 10 min. koger grønsagerne uden låg, så noget af væden fordamper.
Sennepspulver og mel piskes til en jævning med lidt vand og tilsættes. Pickleskoger ca. 10 min. til den er jævn.
Da vandindholdet i grønsager variere, skal der muligvis tilsættes lidt ekstramel, for at den bliver jævn.
Tilsæt evt. konserveringsmiddel og hæld det på rene glas, som lukkes straks.
Pickles skal helst trække 2 – 3 uger inden den bruges.