Nissepunch

Nissepunch (6 personer)

½ liter kirsebærsaft

1 dåse mandariner (med lage)

1 fl. druesaft

½ stang kanel

4 hele nelliker 50 g rosiner

En rigtig børnepunch! Kirsebærsaft, væden fra mandarinerne og druesaft hældes i en gryde og varmes op. Kanel og nelliker lægges i en lille gazepose og kommes i gryden. Hæld rosinerne i gryden og lad det hele blive godt varmt, men det må ikke koge. Smag punchen til med sukker og læg mandarinstykkerne i lige før serveringen. Tag derpå gazeposen op. Nissepunchen må ikke serveres helt så varmt som de voksnes, og man skal sørge for krus eller glas, der er gode at holde på, så børnene absolut ikke brænder fingrene. Til ganske små børn kan man hælde lidt koldt vand i kruset, inden punchen hældes i, så brænder de ikke læberne. Husk at røre om med en ske.