Hovedretter

Amagergryde Benløse fugle
Bedekølle a la 2000 Biksemad
Borgmesterkoteletter Boller i selleri
Bygmelklumper fra den Jyske hede Boller i Karry
Brisler Stegte Brændende Kærlighed
Brunkål med flæsk Bøfstroganoff
Bøf med Peberrod Culottesteg
Chow Chow Dobbelt kalveryg
Dansk gullasch Farsgratin med Æbler
Engelsk Bøf Fanø Kål
Familiegryde Farserede Løg
Farseret Blomkål Farseret Mørbrad i Rødvinssovs
Fars-ret med Champignonsause Farserede Hårdkogte Æg
Farserede Peberfrugter Farsbrød Glaseret
Farserede Porrer – 1 Farsbrød med æbler og stuvet spinat
Farserede Porrer –  2 Flæskeæggekage
Farsbrød med ærter og gulerødder Flæskesteg med Sprød Svær
Finker af hjerter og lever Forloren Skilpadde
Flæskeroulade med svesker Forloren Kylling
Forloren hare Forloren And
Forårsrisotto Forskellige panader til glaseret skinke
Fricandeau helstegt Fricandeau i skiver
Fyldte Svinehjerter Fynsk Gullasch
Frikadeller Fyldte Koteletter
Fyldt Hvidkålshovede Gammeldags hvidkål fra Fanø
Gammel Dansk hvidkålsfad Gammeldags Stegte Kalvehjerter/ Knuste Hjerter
Gammeldags Kalvesteg i Gryde Gemt pølse
Gode Ben (stegeben) Gartnermørbrad
Gratineret Oksefilet Griseskanke med Kødboller
Gryderet til en person Gryderet med Gris og Grønt
Grønlangkål Gyldenkål
Grønlangkål fra Vendsyssel Hakkebøf
Gullash Hamburgerryg Kogt
Gyldenspjæts Livret Hamburgerryg Glaseret
Hamburgerkoteletter Helstegt svinekam med ærtepùre
Harlekinblomkål Hjerter Fyldt med Persille
Helstegt Mørbrad med Persille Hjertegullasch
Helstegt Oksefilet med Smørristede Kartofler Hvidkålsbyttel (Sønderjysk)
Hjertegryde Husmandsfad
Hjerter som Bøf Højkål  (Angelbo Jørgensen fra Vissenbjerg)
Hvidkålsrouletter Jysk pandemad
Hvide Sønderjyske Pølser Jydekål
Husmands Koteletter Kartoffelrand
Høkerfad Kalvesteg
Irsk Labscows Kalv i Kørvel
Jysk Kålgryde Kalvebov Grydestegt
Jægergryde Kalvefrikassè
Kalkun med Selleripùre Kalvenyre med Champignon
Karbonade Kalveskank Stegt i Ovn
Kallis (fra 1500 tallet) Kalveroulade
Kalvebryst i Lys Sovs Karrydolmere
Kalvefilet med hvidvin Kinakoteletter
Kalvenyresteg Kinesermiddag
Kalve-eller Okseskank Koteletter med Karrykartoffelmos
Kalvebov i Gryde Kogt culotte med sursød sovs
Kogt Kalvetunge Koteletter til mange
Kogt Skinke Koteletter i karry og æbler
Koteletter med Løgpùre Koteletter panerede på grønsagsbund
Koteletter i Garniture Kotelet-anretning til en hyggeaften
Koteletter Napolitaine Koteletter med Pocherede æg
Kokkens Livret Kåldolmere
Koteletter i Cremefraiche Kødboller
Krydderpaneret Flæsk Langelands Nationalret
Kødrand Leverfugle
Kød i Spidskål Marengo
luksuskoteketter Medisterpølse med Bacon
Medister i Fad Millionbøf med champignon og vintermos
Munkekoteletter Mørbrad helstegt med æbler og svesker
Mørbrad fra Lemvig Mørbrad fyldt med champignon og bacon
Mørbrad med Oliven og vermouth Mørbrad som vildt
Mørbrad med Ærter Mørbrad i Flødepaprika
Mørbrad fyldt med champignon og nødder Ovnbraiseret Kål
Oksesteg Oksemørbrad Helstegt
Oksebryst Sprængt Oksesteg Grydestegt
Oksekødsgryde med Rødvin Oktobergryde
Oksehaleragout Ossebuco
Oksesteg Marineret Persillerulle
Paprikalever i Vidvinssovs Pilaff
Porrefrikadeller med Tomatmakaroni Pæreflæsk
Rabarberflæsk Porre-flæskefad
Roustbeef Roskomsnusk
Rødvinsmarineret Nakkesteg Skipperkål
Skipper labscows Ribbensteg med kryd. rasp
Skovmøllens gryde Sellerigryde
Skidne æg Skrædderduelse
Skærtorsdagskål Slotskoteletter
Sprødstegt flæskebov Små flæskeruller
Svineryg a la Vildsvin Sursteg
Stegt Flæsk med persillesovs Svinekam stegt som Vildsvin
Surrib Søndagskoteletter
Sønderjyske Blodpandekager Sønderjyske Frikadeller 2
Svinekotelet a’ la Krybily Stegt Lever med Bløde Løg
Sønderjyske Frikadeller Stegte Revelsben
Æbelflæsk Tranekær Sommergryde
Øf stroganof T.Bone steak Helstegt
Wienerschnitzler Vendiske Koteletter