Frugtsuffle

Frugtsoufflè (4portioner)

3 spsk mel
2 ½ dl mælk
3 æggeblommer
4 spsk sukker
15 g smør
reven skal af i citron
8 æggehvider
2 tsk. maizena
1 pakke dybfrosne bær

Rør mel og mælk til jævning i en gryde.Bring jævningen i kog under piskning og tag gryden af varmen. Pisk derefteræggeblommer, sukker, smør og reven citronskal i jævningen og varm den atterop, mens der piskes i den. Sæt dejen til afkøling.
Pisk æggehviderne og pisk maizena deri. Vend forsigtigt dette æggehvideskum iden kolde dej.
Læg de dybfrosne, optøede bær i et smurt, dybt ovnfast fad og hældsoufflédejen over. Fadet må kun fyldes ca. to trediedele op, da dejen hævermeget. Bagetid Ca. ½ time ved 180 grader.
Souffleen serveres straks med iskoldt eller frosset flødeskum.