Julekrans
Dej:
275 g mel
50 g margarine
1 dl mælk
25 g gær
1 æg
2 spsk. sukker
¼ tsk. salt
Evt. reven skal af 1/2 citron
FYLD:
100 g margarine
½ dl. mælk
4 spsk. sukker
25 g hakkede nødder
50 g rosiner
Reven skal af 1/2 dtron
Alt koges sammen et par minutter og afkøles.
Melog margarine smuldres sammen. Mælken lunkes, gæren udrøres heri og tilsættessammen med de øvrige ingredienser. Dejen æltes godt og udrulles til en pladeca. 20 x 45 cm. Fyldet fordeles over hele dejen. Dejen rulles sammen på denlange led og lægges med sammenføjningen nedad i en stor randform (1½ I).Hæver lunt Ca. 30 min. Pensles med æg, drysses med tesukker og evt. mandler.
Bagetid: Ca. 20 min. ved god varme (200 grader)