Hapskager(ca. 40 stk.)
100g smør
100 g sukker
1 lille æg
2 top tskf. kakao
1 top tskf. kanael
2 tskf. vanillesukker
1 strøget tskf. bagepulver
125-140 g mel.
Pynt: Æg, groft tesukker (perlesukker)
Smør,sukker og æg røres blødt (tag lidt æg fra til at pensle med), dereftertilsættes kakao, kanel, vanillesukker, mel og bagepulver. Kom melet i lidtefter lidt. Dejen æltes ude på bordet og formes straks til to tykke pølser(som en femkrone), der lægges koldt til den følgende dag. Så pensles helerullen med lidt æg og rulles derefter i det grove tesukker, og så skæresrullen ud med en skarp kniv og kagerne lægges på smurte plader. Bages pånederste rille ved 200 grader i Ca. 5 min. Svales på en rist. Fine og velegnedetil at fryse