Kalkun med druefyld

Kalkunmed druefyld (6 pers.)

1minikalkun
salt, peber
200 g vindruer
25 g margarine
10 skiver bacon
1/2 I vand
2 dl fløde
1 spsk. cognac
kulør
ca. 1 spsk. mel

Kalkunenoptøes, posen med indmad tages ud.
Vingerne fæstnes med kødnåle og kalkunen gnides med salt og peber.
Kalkunen fyldes med vindruerne. Lægges på risten i bradepanden, vand hældesved. Kalkunen sættes på nederste ribbe i ovnen ved svag varme (160 grader).
Steges ca. 1/2 time med ryggen opad. Vendes med brystet opad, overhældes medmargarine og dækkes med baconskiver.
Steges videre ca. 3/4 time. Skyen tilsættes fløde, jævnes let og smages tilmed cognac. Kartofler og grøn salat serveres til.

Bragt i samarbejde med Inventarbutik.dk