Suppe tilbehør

Selv om suppe i sig selv er en dejlig spise, gælder det også her, at forandring
fryder. En anden slags boller, en ny slags brød som tilbehør, eller drys
af sprøde baconterninger eller persille – alt sammen er det med til at gøre
en traditionel suppe ny og spændende.
Der er frit spillerum for fantasien, så det er nemt at finde på sjove ting at
servere som fyld på suppen eller tilbehør ved siden af denne blot ud fra
de ting, der findes i huset. Det kan f. eks. være en rest af ris blandet
med tomat terninger eller terninger af rød eller grøn peber, små smør
ristede franskbrødsskiver evt. med ostedrys, ristede brød-terninger og
fine tynde strimler at kogt skinke, kogte nudler under enhver form etc.
Rigeligt tilbehør gør en god suppe til et helt måltid, og er med til at
strække andendags-suppen, så alle får nok. Vælg blandt opskrifterne på
suppetilbehør i dette afsnit, der er en mængde muligheder.


       
Brødboller (1950)

Gåseleverpølse


Melboller


Makaroni


Ristoppe


Kartoffelsmelboller (1950)


Baconterninger


Fine
Kødboller


Æggereder


Kartoffelboller


Flødepeberrod


Baconruller


Kurvertbrød


Æggeboller


Ostekiks


Ostebrød


Ostebrødterninger


Ostestænger


Ostehuer


Osteroulader



 
Parmasancroutoner

Rugbrødstoppe

Rismelsboller

Spinattoppe

       
Skinkeroulader


Sukkerristede
Franskbr.Terninger


       
Sukkerristede
Rugbrødsterninger

Vandbakkelser