Gullash

Gullash. (4 pers.)

600 g mørt oksekød

2 spsk. mel

2 spsk. olie

2 spsk. smør

2 mellemstore skivede løg

2 røde peberfrugter skåret i strimler

1 spsk. paprika

1½ dl. rødvin

1½ dl. oksekødsbouillon

salt og kværnet peber

250 g små champignoner

4 flåede tomater delt i både

1 dl. syrnet fløde (creme fraiche)

Skær kødet i små terninger og vend det i melet. Lad smør og olie blive varmt i en gryde. Svits kødstykkerne i. Tag dem op og svits herefter løgene. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de strimlede peberfrugter.

Drys paprika på og tilsæt rødvin og oksebouillon. Krydr med salt og peber.

Lad retten snurre under låg i en halv times tid. Kom de flåede tomater i og lad det koge endnu 5 min. Tilsæt syrnet fløde. Varm igennem og smag retten til.

Serveres med kartoffelmos eller kogte nudler vendt i smør.