Lammekoteletter Dobbelte

Lammekoteletter, dobbelte. (4 pers.)

8 kartofler

2 tynde porrer

salt og peber

50 – 75 g smør

4 dobbelte lammekoteletter (skåret tværs over lammesadlen)

½ fed hvidløg

1 citron

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i et smurt, ovnfast fad med tynde ringe af 1 porre. Drys salt og peber på og hæld 3 – 4 spsk. smeltet smør over. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen. Tag folien af efter 10 min. og steg videre ca. 20 min. til kartoflerne er brune og møre. Steg i mellemtiden koteletterne på panden. De snittes først nogle gang i fedtkanten og gnides med et overskåret hvidløgsfed. Steg ca. 5 min. på hver side i ganske lidt smør og drys salt og peber på. Læg dem ovenpå kartoflerne, drys lidt tynde porreringe på og stik citronsnitter ned imellem koteletterne. Servers med en god blandet grøn salat.