Karrydolmere (8stk.)
1 hvidkål (ca. 2 kg)
vand, salt
2 løg
2 syrlige æbler
15 g margarine
1 spsk. karry
400 g hakket flæskesmåkød
2 spsk. rasp
1½ dl. mælk
1 tsk. salt
groftkværnet peber
snittet hvidkål
1 – 2 tsk. karry
Hvidkålen deles i blade og de 8 største blade koges 3 – 4 min. i letsaltet vand. Løg og æbler skæres i terninger og svitses 5 – 6 min. i margarinen tilsat karry. Kødet røres med løgblandingen, rasp, mælk, salt og peber. Fyldet fordeles på kålbladene, der pakkes om fyldet og lægges i et stort ildfast fad. Resten af kålen
snittes fint, blandes med karry og lægges ved siden af kåldolmerne. Alufolie lægges løst over. Stilles i ovnen ved 200 grader ca. 40 min. til kålen er mør.