Sådan Finder du Julegaver til Fyren du Lige er Begyndt at Date

Nogle mennesker er det lettere at købe gaver til end andre. En af de primære faktorer der afgør, hvor let eller svært det er at finde en god gave, er hvor godt vi kender den person vi er på jagt efter en julegave til. Hvis vi skal købe noget til vores søskende eller vore forældre, så er det typisk ganske ligetil: for vi har trods alt brugt rigtigt mange år sammen med disse mennesker, og ved rigtigt meget om dem. Vi ved hvad de sætter pris på, hvad de drømmer om og hvad de tidligere har været glade for at få i gave.

Meget sværere er det at finde en god gave til mennesker vi ikke ser så tit, eller som vi måske først lige har mødt for nyligt. I de fleste tilfælde er der dog heller ikke så meget pres på her for, at finde den helt rigtige gave. Fjerne bekendtskaber er sværere at købe gaver til, men de har også mindre forventninger til, at du køber dem noget der passer helt perfekt til dem. Så det plejer at gå lige op.

Den store undtagelse til denne regel er dog, når man relativt for nyligt er begyndt at date en ny fyr. Nogle gange har jeg overvejet, om man bare burde fjerne Tinder fra telefonen når man kommer for tæt på julemånederne. Det er simpelthen så svært at finde en god julegave til én, som man kun lige er begyndt at date indenfor de seneste par måneder. Eller sådan plejede jeg at tænke: efter at have tænkt nøje over opgaven, har jeg faktisk fundet frem til nogle gode idéer.

Det første der gik op for mig er, at der findes bøger om alting. Uanset hvad en fyr interesserer sig for, så findes der med garanti en masse bøger om emnet. Det svære at vælge den rigtige bog til lige præcis ham. Men det sprang jeg let og elegant udenom, ved simpelthen at have ham et Gratis Mofibo abonnement i julegave: så har han fri adgang til en helt masse forskellige bøger, og kan selv vælge dem, der giver mest mening for ham.

Hvis man gerne vil skrue lidt op for blusset med den fyr man ser, så kan man også med fordel købe en Sinful julekalender og give ham i starten af December måned. Det tror jeg de fleste fyrer vil sætte pris på, og det gør julen endnu sjovere!

Helt generelt, så prøv at finde julegaver til ham der er rimeligt alsidige. Mofibo abonnementet har hundredvis af bøger at vælge imellem, og Sinful julekalenderen har flere forskellige slags voksent legetøj. Det hele behøver ikke at matche hans smag: men fordi du har givet ham et udvalg af gaver, så kan han selv finde frem til det, han bliver allermest glad for.