Sådan får du råd til alt det, du gerne vil have

Der er helt sikkert en masse ting, du gerne vil opleve eller købe. Det kan være alt fra en lækker taske til en familietur til Thailand. Sådanne ting kan være absurd dyre, og lige på det punkt vil du alligevel ikke gå ned. Hvis I skal til Thailand, vil du også kunne bo ud til havet, og hvis du alligevel vil ofre penge på en lækker taske, skal den også være et bestemt mærke.

Dog er der en række udgifter i dit liv, der gør, at det er svært at spare op, fordi der hele tiden er noget, du mangler mere. Her får du tips til, hvordan du let kan spare penge de steder, du bruger for mange af dem.

 

Skær ned på vandregningen

Det kan være fristende at tage et langt, varmt bad efter en hård dag, men det koster også. Hvis du skærer ned på længden af badene, kan du let spare penge på vandregningen. Når alt kommer til alt, har du nok heller ikke brug for at stå under vandet i tyve minutter. Sluk for vandet, mens du putter sæbe på, og prøv at holde længden på dine bade nede på cirka fem minutter. Så vil du helt sikkert se en lettelse i din vandregning.

 

Spar penge på undertøj

Når nogen i familien mangler undertøj, er det ikke sikkert, at det nødvendigvis skal være et fint mærke, der koster spidsen af en jetjager. Du kan finde masser af trusser og boxershorts online til billigere priser end dem, du finder i de fysiske butikker. Det er endnu en let måde at spare penge, fordi du slipper for at bruge benzin på at køre til det lokale center og samtidig sparer penge på selve produktet.

 

Find de billigste strømper

Strømper er endnu en beklædningsdel, som man ikke kan undvære. Når der går hul i dem har man straks brug for nogle nye, og det kan blive til mange små udgifter, der pludselig hober sig op og koster rigtig meget. Der findes strømper til billige priser i supermarkeder og på nettet, som du med fordel kan købe stort ind hos for at undgå mange impulskøb.

 

Hop på cyklen

Hvis benzinregningen synes at være uoverskueligt stor, burde du eller flere familiemedlemmer overveje at erstatte bilen med cyklen, hvor det er muligt. Måske er det ikke altid muligt at cykle på arbejde på grund af afstanden, men så kan man prøve at cykle til vennerne for at drikke kaffe, når man hurtigt skal hente noget i supermarkedet eller når man lige skal forbi med noget, man har lånt af nogen. Fordelene ved at cykle mere er blandt andet, at man udover at spare penge på benzin får frisk luft og motion. Måske du i længden kunne droppe fitnessmedlemsskabet og spare endnu flere penge på den måde?

Husk at det ikke behøves at være kedeligt at spare penge. Hvis du har den rette indstilling til det, kan det sågar være sjovt.

Hold gerne et møde

Se også disse plakater online hos Swiish.dk