Sådan Gav Jeg Mit Liv et Soundtrack

Kender du følelsen man nogle gange får, når man har set en film, hvor man sådan virkeligt identificerer sig med hovedpersonen? Jeg har oplevet det så mange gange. Rigtigt mange af de film der kommer ud af Hollywood i dag har en hovedperson, som starter som en eller anden helt almindelig person. En person som det er nemt at identificere sig med. Man kan nikke genkendende til den kedsomhed de oplever, og de trivielle problemer der fylder deres hverdag. Følelsen af at sidde fast, og være omgivet af meningsløshed. Men pludseligt sker der en omvæltning, der ændrer hele deres liv. De kommer ud for en helt masse ting, og må til sidst påtage sig en rolle som en vaskeægte helt.

Jeg elsker at se de film, fordi jeg sidder med følelsen af at være den helt bagefter. Jeg så mig selv som den normale person, jeg fulgte rejsen igennem alle udfordringerne, og nu ser jeg mig selv som den helt de blev til.

Jeg har næsten altid en fornyet følelse af energi efter at have set sådan en film. I et par dage bagefter er jeg mere glad og energisk. Jeg er mere produktiv på arbejdet, og mere nærværende med min familie. Det er som om jeg har alt den energi man overhovedet kan drømme om, og at intet kan stoppe mig. Jeg føler mig på toppen!

Men den energi har det også med at forsvinde igen. En rigtigt god film giver mig maksimalt en uge, hvor jeg føler mig uovervindelig. Bagefter er det tilbage til hverdagen igen, hvor jeg føler mig fanget i et kedeligt og ligegyldigt spil. Jeg forsøgte i lang tid at finde måder, at bringe filmen ind i hverdagen på. Nogle gange kunne jeg se den samme film igen, og få energien tilbage i et par dage. Men det var ustabilt, og filmen blev også kedelig på sigt.

Men så fandt jeg ud af noget magisk! Jeg så endnu en fantastisk film, men denne gang blev jeg virkeligt grebet af soundtracket. Der var ligesom kælet mere for musikken end normalt. Det fik mig til at købe filmens soundtrack som MP3 og have det med mig på min telefon. Nu kunne jeg lytte til det overalt!

Jeg var så heldig, at mit job for nyligt havde opgraderet til leasing af bmw firmabil. Det betød at jeg havde et rigtigt godt anlæg i bilen, som jeg kunne forbinde min telefon til via Bluetooth. Soundtracket gav mig altså energi på køreturen hen imod arbejdet, og hen til hver enkelt kunde. Når jeg sad ved mit skrivebord fandt jeg hovedtelefonerne frem, og blev igen fyldt med energi og helte-følelse af det magiske soundtrack.

Nu er jeg begyndt at købe soundtracket til alle de film, der giver mig den her gode følelse af energi. Jeg har efterhånden fundet de sange der virker bedst for mig, og det er blevet til mit eget personlige soundtrack.