Verden Ruller Forbi Når Man er Travlt Opslugt

Jeg ved ikke noget bedre, end når jeg har noget at se frem til. Da jeg var barn, var der ikke noget jeg elskede højere end min fødselsdag og juleaften. Jeg kunne aldrig falde i søvn natten før disse dage, fordi jeg var så super spændt! Min hjerne arbejdede på højtryk for at forestille sig hvordan det ville være at vågne op den næste dag, og al den opmærksomhed og de gaver jeg ville få. Jeg ville forsøge at gætte hvad der ville være inde i gaverne, og hvor meget jeg ville nyde at lege med alt mit nye legetøj.

Som voksen er fødselsdage og juleaften lidt noget andet, men det betyder ikke, at jeg ikke har samme følelse på andre tidspunkter. Det er specielt når jeg har fundet mig noget nyt og spændende som jeg gerne vil anskaffe mig. Jo mere nørdet jo bedre. Når jeg eksempelvis køber en ny smartphone, så begynder spændingen allerede i det øjeblik, at jeg bestemmer mig for, at den nuværende model skal udskiftes. Jeg kan mærke at mit hjerte banker hurtigere, og at min hjerne allerede går i gang med at overveje alle de forskellige muligheder. Jeg bruger flere dage på at søge internettet igennem efter de seneste telefoner på markedet, og alle de nye smarte features der er kommet i denne generation af smartphones. Ligeså langsomt finder jeg frem til et par lovende modeller, og jeg begynder at gå helt ned i detaljerne for at vurdere hvilken der er bedst til mine behov. Når jeg endelig har valgt telefonen, begynder jeg for alvor at blive spændt. Det er her jeg begynder at drømme om telefonen, og alle de ting jeg kommer til at bruge den til. Jeg forestiller mig tydeligt de forskellige scenarier hvor jeg bruger de nye smarte funktioner, og kan nærmest se den nye super skarpe skærm for mig. Når telefonen kommer når det sit højdepunkt, og jeg er den lykkeligste mand i verden i cirka en uge. Derefter er det bare en telefon, og jagten på noget nyt går i gang.

Mit seneste køb har dog holdt mig oppe i skyerne i langt længere end en uge. Jeg har nemlig købt mig den nye Kia Rio 2019, og det har slået alle rekorder! Når jeg sætter mig ind i bilen og kører en tur, så er det som om jeg bliver fuldstændigt opslugt af bilen og selve køreoplevelsen. Verden ruller bare forbi udenfor, og ingen af dens problemer eller udfordringer er noget der rør mig. Jeg er beskyttet, glad og rolig, inde i Rio’en, og sådan har det været i mere end en måned nu. Oplevelsen med at finde frem til den perfekte bil, og sammenligne alle de forskellige bilmodeller, var selvfølgelig stadig fantastiske og nervepirrende: men følelsen af at have bilen og køre i den, går langt ud over alle mine forventninger.