Rødspættefileter i Beignetdej

Rødspættefileter iBeignetdej

8 kvarte rødspættefileter,
salt
2 lime frugter
beignetdej:
2 æg,
1½ dl mælk, salt
100 g mel,
olie til friturestegning
kold kartoffelsalat:
600 g kolde kartofler
100 g mayonnaise,
1½ dl syrnet fløde
lidt limesaft,
salt,
et bundt dild.

Drys fileterne let med salt og lad dem trække,mens dejen laves. Pisk æg, mælk og salt sammen og pisk melet i, dejen skalvære som en tyk pandekagedej. Dup rødspættefileterne af med en køkkenrulle
dyp dem i dejen og kog dem gyldne og sprøde i olie, der er så varm at detsyder omkring en tændstik ende. Læk dem på et stykke køkkenrulle Rørmayonnaisen sammen med fløden. Snit dilden og bland den i sammen med limesaftog salt. Vend kartoflerne forsigtigt i og lad den helst trække 1 times tid.Smag til inden serveringen.
Server de nystegte fileter pyntet med limebåde og giv kartoffelsalaten til.