Kylling med ostedække

Kyllingmed ostedække (4 pers.)

1kylling
1 l vand
2 tsk. salt
1 løg
1 kvist persille
2 grofthakkede løg
20 g margarine
2 spsk. Safir mel
3 dl suppe
2 spsk. tomatpuré
salt, peber
150 g reven ost
Tilbehør: Salat, groft brød eller flùtes.

Kyllingenoptøes, koger Ca. 3/4 time i vand tilsat salt, løg og persille. Kyllingentages op, og kødet pilles fra benene. Suppen gemmes. Løgene svitses imargarinen og drysses med melet. Suppen røres i, og saucen koger igennem.Smages til med tomatpuré, salt og peber. Kylling kødet lægges i bunden af etildfast fad. Saucen hældes over, og osten drysses på.
Stilles i ovnen ca. 20 min. ved 225 grader, til osten er gylden.