Sneboller

Sneboller. 15 – 20 stk

60 g margarine

2 dl. vand

75 g mel

2 – 3 æg

olie til friturekogning

flormelis

Kom smør og vand i en gryde og bring det i kog. Skru ned til lille blus og hæld melet i, mens du rører energisk, til dejen slipper ske og gryde. Tag straks gryden væk fra blusset og hæld dejen til afkøling i en skål. Når den er lunken, pisker du æggene sammen og tilsætter dem lidt efter lidt, mens du fortsat rører kraftigt, til dejen er så lind, at den kan formes med en ske, men så fast, at den holder faconen. Varm olien op, til den syder om en tandstikker, og lad en lille skefuld dej glide ned i den ad gangen. Kog snebollerne, til de er lysebrune på alle sider og flyder op til overfladen, og tag dem så op på køkkenrulle med en hulske og lad dem dryppe af. Top dem op på et stort fad, drys dem med flormelis og server dem straks.